За нас

Добре дошли в #WinBodyChallenge.

Целият екип се е отдал на каузата да помагаме на хората да живеят здравословен и активен начин на живот и да бъдат най-добрата версия на себе си.

Постигаме страхотни резултати във всички наши програми като покриваме 3-те ключови аспекта, а именно:

80% Балансирано Хранене, 20% Тренировки и 100% Правилна Нагласа и Среда

През програмите ни са преминали стотици клиенти, които са постигнали невероятни резултати. Може да разгледаш някой от тях тук.

Разчитай на треньора.

С който заедно ще постигнеш желания резултат. Имаме и група за подкрепа, в която ще намериш съмишленици, които имат същите цели като теб  и няма да ти позволяват да загубиш мотивация ?

В нашите предизвикателства #WinBodyChallenge сме включили клетъчно хранене от HERBALIFE NUTRITION, което ти помага да си набавиш всички нужни витамини, минерали и нутриенти, от които тялото ти се нуждае всеки ден, за да работи на 120%.

Имаме пълно доверие на #Herbalife тъй като имат екип от над 30 доктора (един е и нобелов лауреат), които разработват формулите на всичките продукти и те са изцяло базирани на науката. Номер 1 Заместител на Пълноценно Хранене в Света с множество награди и призвания за качеството на продуктите. Фактът, че са на пазара от 41 години и са в 95 държави, спонсорирайки над 190 професионални спортни отбора и състезатели, също говори за качеството на продуктите.

Нашият Екип

Запознайте се с многото лица, които помагат на общността на Herbalife Nutrition

Отзиви

Прочетете какво е мнението на нашите клиенти.

X

SPIN TO WIN!

  • Пробвайте късмета си за бонус
  • Право на 1 завъртане
  • Не изпускайте
Пробвай Късмета Си
Съгласявам се, че може да получавам промоционални емайли и оферти.
Никога
Напомни по-късно
Не, благодаря