Историята на Миглена Балабанова

Историята на Миглена Балабанова

юни 17, 2018 5439 By Drago 56

Здравейте, казвам се Миглена Балабанова.
Запознах се с продуктите на Herbalife в началото на лято 2017.
Нямах нужда да отслабвам. Като цяло проблем с килограмите не съм имала. Въпросът е, че след повече от 2 години по майчинство натрупах много умора и нямах енергия за нищо.
Върнах се на работа и трябваше да съчетавам служебните анжагименти с личните. Всяка жена и майка в тази ситуация ще ме разбере. Тотално бях разбила режима си. Нощният сън беше мираж.
Освен това, след 9 часовия работен ден и тичането до детската градина, следваха безброй други задачи.Не се бях замисляла какво трябва да направя за себе си, просто препусках от задължение на задължение.
На среща с Иван Петков, той ми разказа за продуктите на Herbalife, за това как мога да имам повече енергия, как да преодолея хроничната ми вече умора и как мога да получа цялостно подобрение на ежедневието си. Направи ми измерване на кантар Танита и след това създаде за мен персонален режим. Същият включваше Танг-Куей преди лягане,
Шейк Формула 1, алое концентрат, чай Термоджетикс и Формула 3 протеинова пудра за закуска.
Освен тях приемах и Формула 2 – витамини за жени и клетъчен активатор.
Веднага започнах да спазвам всички негови указания и стъпките, които ми беше заложил.
Още от първия ден усетих промяна и вече се чувствах много по-добре, имах енергия и сила.
Умората сякаш се изпари. Чувството за глад изчезна. В същото време имах една здравословна и качествена закуска, която беше лесна и бърза за приготвяне. Дъщеря ми усети промяната и дори самата тя стана доста по-спокойна покрай мен. Изпитвам огромна благодарност за подкрепата, за проследяването и за личното отношение, което получих от моя представител на Herbalife – Иван Петков.
Към днешна дата семейството ми и аз консумираме голяма част от продуктите на Herbalife.
Предлагам ги на приятели и познати. Приемам каузата да помагам на хората и се чувствам
страхотно от възможността да бъда полезна.