Декларация за поверителност

Декларацията за поверителност, както и условията на ползване, са неразделна част от Общите условия. Фирмата ни е регистратор на лични данни, което в случай на нужда може да бъде проверено.

Какви лични данни са ни необходими:

Когато създавате акаунта си ние може да събираме разнообразна информация като: имена, адрес за кореспонденция, телефонен номер, имейл адрес, предпочитания за контакт и информация за кредитни карти.

Как ще използваме личната Ви информация:

1. Личната информация, която po-zdravi.com събира, ни позволява да Ви запознаваме с новостите и предстоящите премиери на продукти или с изпращане на разнообразни оферти. Също така информацията е полезна за подобряване на обслужването, рекламата и търговската ни дейност;

2.  po-zdravi.com може да използва личната Ви информация, с цел подобряване на логистични услуги, реклама и корпоративно развитие като цяло;

3.  po-zdravi.com може да използва личната Ви информация за изпращане на важни съобщения, от типа: промени в условията, ред и правила при закупуване на стоки, актуализиране на приложения и др.

4.  po-zdravi.com може да използва личните Ви данни за вътрешнофирмени цели като одит, анализ на данни и клиентски комуникации.

X

SPIN TO WIN!

  • Пробвайте късмета си за бонус
  • Право на 1 завъртане
  • Не изпускайте
Пробвай Късмета Си
Съгласявам се, че може да получавам промоционални емайли и оферти.
Никога
Напомни по-късно
Не, благодаря